Başarılı Eskrimciler Ödüllendirildi

Uluslararası Boğaziçi Eskrim Şampiyonası ve Okullararası Eskrim Türkiye Şampiyonası'ndadereceye giren eskrimciler ödüllendirildi.

Uluslararası Boğaziçi Eskrim Şampiyonası ve Okullararası Eskrim Türkiye Şampiyonası'ndadereceye giren eskrimciler ödüllendirildi. Başarılı sporcular şamyiponanın ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü SİM Süleyman Arısoy'u ziyaret etti. Arısoy, Erzurum'a madalya ve kupayla dönen sporculara çeşitli hediyeler verdi. Sporcular Duygu Duru Ünal, Emre Tarakcı ve Burakcan Ugan'a spor ayakkabısı hediye eden Arısoy, "Sporcularımızın başarılı dereceler elde etmesi bizler için gurur vesilesidir" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: