Başarılı Güvenlik Güçlerine Ödül

İskenderun’da görevlerinde başarı gösteren polis jandarma ve sahil güvenlik komutanlığında görevli personellere ödülleri kaymakam Ali...

İskenderun’da görevlerinde başarı gösteren polis jandarma ve sahil güvenlik komutanlığında görevli personellere ödülleri kaymakam Ali İhsan Su tarafından verildi.

Ödül töreninde konuşan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, “Şehrimizde başarı ile görev yapan kolluk komutanlarımız, emniyet müdürlerimiz, birim amirlerimiz, polislerimizi zaman zaman başarı belgeleri ile ödüllendiriyoruz. Bu tür ödüller güvenlik güçlerimizi motive ettiği gibi çalışma şevklerini de arttırmaktadır” dedi.

İskenderun İlçe Emniyet müdürlüğü binasında düzenlenen törene Kaymakam Ali İhsan Su, Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İlçe Jandarma komutanı Jandarma yüzbaşı Kamil Türk dönmez, ile rütbeli subay, ast subay ve polisler başarı belgeleri ile ödüllendirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: