Başarılı İmama Tebrik

Sivas’ın Kangal ilçesinde Kangal Din Görevlileri Başkanı Muhammed Celal Semen ve Sivas İmam Hatipliler Dernek...

Sivas’ın Kangal ilçesinde Kangal Din Görevlileri Başkanı Muhammed Celal Semen ve Sivas İmam Hatipliler Dernek yönetiminden Recep Alim başarılı İmam Sabit Koç’u ziyaret ederek kendisini tebrik etti.

İlçe merkezine bağlı Hanlı köyünde İmamlık yapan Sabit Koç’un gayret ve başarısının örnek olması gerektiğini belirten Semen ve Alim, azmin zaferi denebilecek bir başarıyla imamlık görevini elde etmesini takdire şayan bir durum olduğunu ifade ederek, bu gayretin öğrencilere ve mesleğinin önemini henüz kavramamış olan köy imamlarına örnek olması gerektiğini söyledi. Sivas İmam Hatipliler Derneği Genel Sekreteri Recep Alim, bu azim ve başarı örneğini derneğin yönetim kurulu toplantısında anlattığını ve Sabit Koç’u uygun bir zamanda Sivas’a davet ederek ödüllendirmek istediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Kangal Din Görevlileri Dernek Başkanı Muhammed Celal Semen de, Kangal’da düzenlenecek bir programda Sabit Koç’un başarı hikayesini gerekirse bir slayt eşliğinde hazırlatarak tüm imam arkadaşlara ve öğrencilere anlatmayı düşündüklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: