Başarılı Kadın Çiftçiye Cumhuriyet Altını

Yağlıdere Kaymakamı Osman Aydoğan, Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması'nda il ikincisi olan Kıymet Olmuş'u Cumhuriyet altını ve teşekkür

Yağlıdere Kaymakamı Osman Aydoğan, Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması'nda il ikincisi olan Kıymet Olmuş'u Cumhuriyet altını ve teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Aydoğan, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Olmuş'un bu yılki yarışmada Yağlıdere'yi en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi.

Olmuş'u yarışmada gösterdiği başarıdan dolayı tebrik eden Aydoğan, "Güzel bir yarışma çıkarttı, o bizim gönlümüzün birincisi. Amaç kendisinin öz güven kazanması, yarışırken de bir şeyler öğrenmesiydi. Bundan sonraki yarışmalarda kadın çiftçimize başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından Aydoğan, Olmuş'a Cumhuriyet altını verdi ve başarı belgesi taktim etti.

Muhabir: Aytekin Özdemir / Gültekin Yetgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: