Başarılı Karateciler Altınla Ödüllendirildi

Avrupa Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’ndan Bursa'ya madalya ile dönen sporcular, Bursa...

Avrupa Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’ndan Bursa'ya madalya ile dönen sporcular, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetimi tarafından altınla ödüllendirildi.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 10-12 Şubat 2012 tarihlerinde yapılan ve 39 ülkeden 671 sporcunun katıldığı Avrupa Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda milli formayı giyerek Türkiye’yi temsil eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Murat Kaya, Genç Bay 55 kilogram kategorisinde Avrupa Şampiyonu olmuştu. Ümitler kategorisi 57 kilogramda mücadele veren Tolga Macar Avrupa üçüncüsü ve Duhan Gümüş de 45 kilogram Montenegroda Balkan şampiyonu olmuştu. Şampiyona da Bursa’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek, Bursa’ya önemli başarılarla dönen üç sporcu ve antrenörler Mehmet Akif Gürbüz, Hasan Okuş, Fatih Gümüş ve Adil Alişiroğlu, Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetimi tarafından altınla ödüllendirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: