Başarılı Öğrenci Medine, Hedefini Büyüttü

Malatya'da, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) puanını git gide yükselten Medine Erhan isimli öğrenci, hedefinin...

Malatya'da, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) puanını git gide yükselten Medine Erhan isimli öğrenci, hedefinin doktor olmak olduğunu söyledi.

8. sınıfa geçtiğinde Parantez Dershanesi'ne başlayan Medine, 7. sınıfta aldığı SBS puanını 8. sınıfta 50 puan artırarak başarısını kanıtladı. Rehber Öğretmen Fatma Menevşe ile görüşen Medine Erhan'ın babası İbrahim Erhan, Medine'nin SBS'deki başarısıyla iftihar ettiğini söyleyerek, “Medine geçen yıl dershaneye gitmedi, bu sene Parantez Dershanesi'ne gitmeye başladı, dolayısıyla temeli çok zayıftı. Hem öğretmenlerimizin ilgi ve destekleri hem de öğrencimizin gayretiyle bu seviyeye geldi. Her sınavdan sonra Rehberlik öğretmenleri sınav sonuçlarını değerlendirdikten sonra hangi derste hangi konuda eksiklikler olduğunu tespit ediyor. Öğrenciler bir sonraki sınava kadar 4'lü gruplar halinde derse çağrılıyor. Böylelikle öğrencimin çözülemeyen sorusu, anlaşılmayan konu ve hiçbir açığı kalmadı. Dershanede yapılan derslerde ve özel grup çalışmalarında SBS de çıkabilecek her türlü soru tipini görmüş ve çözümlerini yapmışlardı. Bunun çok büyük faydası oldu.Başarısının sırrı bu grup çalışmaları diyebilirim. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: