Başarılı Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi

Çelikhan Milli Eğitim Müdürlüğü, SBS'de başarı gösteren üç öğrenciyi çeyrek altınla ödüllendirdi.

Çelikhan Milli Eğitim Müdürlüğü, SBS'de başarı gösteren üç öğrenciyi çeyrek altınla ödüllendirdi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Alagöz, Adıyaman genelinde birinci olan, Çelikhan ilçesinde de derece elde eden öğrencileri ödüllendirmek için düzenlenen törende, Çelikhan'ın eğitimde her zaman başarılı olduğunu belirterek, başarının artması temennisinde bulundu, öğrencileri tebrik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aktürk de öğrencileri gösterdikleri başarıdan dolayı kutladı.

Çelikhan'ın başarılı olmasının ekip çalışmasına dayandığını ifade eden Aktürk, "Çelikhan, eğitim ve öğretim yönünden başarı grafiğini gün geçtikçe artıran bir ilçedir. Bu başarı için öncelikle öğrencilerimizi, okul müdürlerini, öğretmenler ve öğrenci velilerini tebrik ediyorum. Başarı bir ekip işidir. Bu başarının gün geçtikçe artması dileğimdir" dedi.

Reklam
Reklam

Ak Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mustafa Bulut ise Çelikhan'ın eğitim ve öğretim yönünden iyi olduğunu ancak derslik konusunda daralma yaşandığını söyledi.

İlçenin acilen 24 derslikli bir okula ihtiyacı olduğunu kaydeden Bulut, sorunun çözümü için ilgililerle çalıştıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından başarılı 3 öğrenciye ödülleri verildi.

Törene okul müdürleri öğrenciler ve veliler katıldı.

Muhabir: Mustafa Aloğlu / Orhan Çiçek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: