Başarılı Öğrenciler Bafra Tso'yu Ziyaret Etti

Samsun'un Bafra ilçesinde yapılan okullar arası voleybol ve futbol müsabakalarında derece yapan Ticaret ve Sanayi...

Samsun'un Bafra ilçesinde yapılan okullar arası voleybol ve futbol müsabakalarında derece yapan Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu öğrencileri, idareci ve öğretmenleriyle birlikte Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Voleybol müsabakalarında küçük kızlar ve yıldız erkekler de ilçe birincisi, futbol müsabakalarında küçük erkeklerde üçüncü, yıldız erkekler müsabakalarında ilçe dördüncüsü olan öğrenciler okul idareci ve öğretmenleriyle birlikte Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulundu. Ziyarette okul Müdürü Muhittin Süleymanoğlu, gösterilen başarıdan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti. Sorumlu Müdür Yardımcısı Tugay Kökkülünk ise spora yaptıkları yatırım ve beden eğitimi öğretmenlerinin üstün gayretleri sayesinde başarının geldiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Beden eğitimi öğretmenleri Serdar Yaşar ve Kadir Ersoy, okul yönetiminin ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'nın kendilerini her anlamda desteklediklerini, bunun sonucunda başarının kazanıldığını ve bu başarının bir ekip işi olduğunu ifade ettiler.

Başarılı öğrencilerin ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Bafra Ticaret Sanayi Odası Başkan Vekili Zafer Yıldız, "Bafra TSO İlköğretim Okulu bu yıl özellikle sportif alanda gösterdikleri üstün başarılar bizleri çok mutlu ediyor. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman maddi ve manevi olarak okulumuzun yanında olacağız. Bundan sonraki çalışmalar için başarılar dilerim" dedi.

Sporcu öğrencilere çeşitli ikramda bulunan Bafra Ticaret Sanayi Odası'na, verdikleri destekten dolayı okul yönetimi teşekkürlerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz