Başarılı öğrenciler bilgisayar hediye edildi

STS'de 500 tam puan aldılar bilgisayar hediye edildi.

İsabet Yayıncılık tarafından, Türkiye genelinde ilköğretim okulu öğrencileri arasında düzenlenen Seviye Tespit Sınavında (STS) Alaplı''da bütün sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan alan Alaplı Atatürk İlköğretim Okulu 4 Sınıfı öğrencisi Taha Bodur ve 5 sınıf birincisi Meriç Görkem Turhan'a notebook bilgisayar hediye edildi.

Öğrenciler için, eğitim gördüğü okulda karne töreninde bir konuşma yapıldı. İsabet Yayıncılık Alaplı İlçe Temsilcisi Hasan Uzunmehmetoğlu katıldı. Keskin , ödül töreninde yaptığı konuşmada, düzenledikleri sınavda Bodur ve Turhan'ın 500 tam puan aldığını hatırlatarak, "Öğrencimiz çok büyük bir başarı gösterdi. Biz bunun diğer öğrencilere de örnek olacağını biliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Uzunmehmetoğlu , ise İsabet Yayınları olarak ülkemizdeki okullara katkı vermeye devam edeceklerini belirtti. Konuşmasının ardından Başarılı öğrencileri tebrik ederek birer adet bilgisayar hediye etti. Okul Müdürü Keskinde de başarısından dolayı öğrenciyi kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz