Başarı’lı Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi

Başarı Koleji tarafından düzenlenen Yetenek Sizsiniz Başarı adlı yarışmanın elemeleri Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi aratmadı. Yarışmaya...

Başarı Koleji tarafından düzenlenen Yetenek Sizsiniz Başarı adlı yarışmanın elemeleri Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi aratmadı. Yarışmaya katılan öğrenciler, sergiledikleri performans ile yarışmayı izleyen aileleri ve arkadaşları tarafından ayakta alkışlanırken jüri üyelerini zor durumda bıraktılar.

Başarı Koleji öğrencileri arasında düzenlenen Yetenek Sizsiniz Başarı adlı yarışmanın elemeleri Başarı Koleji konferans salonunda yapıldı. Yarışmaya katılan öğrenciler tüm hünerlerini gözler önüne sererken, ulusal bir kanalda yayınlanan Yetenek sizsiniz isimli programı aratmadılar. Öğrenciler özgüvenleriyle ve sergiledikleri performanslarla salonu dolduran veli, öğretmen ve öğrenci arkadaşları tarafından ayakta alkışlanırken Hasan Tüfekçi, Emine Gün, Dürüye Özen ve Mehmet Görgeç’ten oluşan yarışma jürisi final grubuna yükselen yarışmacıları belirlemekte oldukça zorlandılar.

Reklam
Reklam

Muhteşem bir atmosfer içinde geçen yarışmada renkli gösteriler sahne buldu. Bazı öğrenciler şarkı söyleyip dans ederek salondaki davetlileri coştururken, bazı öğrenciler ise piyano ve kemandaki yeteneklerini sergilediler. Gösteriler, darbuka show, şiir okuma, jimnastik, Halk Oyunları ve ilizyon gibi farklı dallarda sahneyi renklendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: