Başarılı Öğrenciler Için Sümela Manastırı Gezisi Düzenlendi

Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelinde düzenlediği 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler için Sümela Manastırı gezisi

Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelinde düzenlediği 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler için Sümela Manastırı gezisi düzenledi.

Günübirlik gerçekleştirilen geziye, Milli Eğitim Şube Müdürü Cüneyt Kamacı'nın başkanlığında 30 öğrenci katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, yaptığı açıklamada, dereceye giren öğrencileri geziyle ödüllendirdiklerini belirterek, "Öğrencilerimize okuma kültürü vermeye çalışıyoruz. Okumayı onların olmazsa olmaz günlük ihtiyaçlarından yapmak istiyoruz. Okumanın bireysel, toplumsal faydaları ortada ve tartışılmaz" dedi.

Reklam
Reklam

Artvin'de, öğrencilere okuma kültürü kazandırmak için bütünsel, planlı ve kapsamlı çalışmalar sürdürdüklerini ifade eden Yanmaz, "Anlayarak hızlı okuma kursları, kitap tanıtım yarışması, şiir, öykü ve masal yazma organizasyonları, Sümela Manastırı gezisi bu çalışmalarımızın birer parçası" diye konuştu.

Muhabir: Bayram Sarayoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: