Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi tarafından başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi tarafından başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen törenle, Karaköprü'deki eğitim kurumlarında okul ve sınıf başarısında sıralamaya giren ve birinci olan öğrencilere ödülleri verildi. Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi salonunda düzenlenen törene AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan törende konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Değerli misafirler bugün Karaköprü beldemizde faaliyette bulunan 22 adet okulumuzun 2011-2012 eğitim-öğretim sezonunda öğrenim gören okul birincileri ve sınıf başarısında dereceye giren öğrenciler için ödül törenindeyiz. Amacımız başarıyı teşvik etmek, çocuklarımızın bu başarılı olan beyinleri ödüllendirmek, onları hatırlamak. Toplum içersinde eğitimdeki başarı çıtasını yükseltmek için Belediye Başkanlığı olarak her yıl bu çalışmalarımız var. Başarılı olmak için karıncalar gibi çalışmak gerekiyor. Çocuklarımız 1 yıl boyunca karıncalar gibi çalıştılar, okul birincileri oldular, onları tebrik ediyorum. en büyük emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra okul birincilerine ve sınıf birincilerine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, okul müdürleri ile davetliler tarafından ödülleri verildi. Hediyelerini alan öğrencilerin mutluluğu gözlerden kaçmazken, protokol üyeleri ve öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: