Başarılı Öğrenciler Sinema Filmiyle Ödüllendirildi

Taşlıçay İmam Hatip Lisesi'nde, birinci dönem sonunda takdir belgesi alan öğrenciler, okul idaresince sinema filmiyle ödüllendirildi.

Taşlıçay İmam Hatip Lisesi'nde, birinci dönem sonunda takdir belgesi alan öğrenciler, okul idaresince sinema filmiyle ödüllendirildi.

Görevli öğretmenler eşliğinde önce Ağrı'ya gelen başarılı öğrenciler, vizyona yeni giren bir filmi izledi. Daha sonra film gösteriminin yapıldığı makineleri inceleyen öğrenciler, film gösterimi hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Okul Müdürü Abdurrahman Akyüz, öğrencilerin iyi yönlerini görmek, başarılarını teşvik ederek kalıcı kılmak, onlara gelecek umudu aşılamak, yüreklerinden gözlerine yansıyan ışığı fark etmek için böyle bir organizasyon yaptıklarını belirterek, "Daha önce hayatında hiç sinema görmemiş öğrencilerimiz derslerindeki başarıları sayesinde sinemada vizyondaki son filmlerden birini izledi. Bu etkinliğin diğer öğrencilerimiz için de azim yaratacağı kanaatindeyiz" dedi.

Reklam
Reklam

Programın sonunda öğretmen ve öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Taşlıçay'a döndü.

Muhabir: Hüseyin Yıldız / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: