Başarılı Öğrencilerden Kaymakam Okur’a Ziyaret

30 Mayıs tarihleri arasında Nijerya’nın başkenti Abuja’da gerçekleşen Dünya Fen Bilimleri Olimpiyatında Türkiye’yi temsil eden...

30 Mayıs tarihleri arasında Nijerya’nın başkenti Abuja’da gerçekleşen Dünya Fen Bilimleri Olimpiyatında Türkiye’yi temsil eden Nazilli Fatih Sultan Liseleri öğrencisi 5 öğrenci ile birlikte Kaymakam Mehmet Okur’u ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Okul Müdürü Bülent Özen, Biyoloji öğretmeni Kerem Kılıç ve okul öğretmenleri katıldı.

NAZİLLİ’DE BAŞARI ÇITASI ÇOK YÜKSEK

Öğrencilerle olimpiyat hakkında uzun süre sohbet eden Kaymakam Okur, öğrencilerden yarışma hakkındaki düşüncelerini ve arkadaşlarına mesajlarını sordu. Nazilli’nin eğitimde Aydın’ı birçok kez temsil ettiği gibi başarıları ile Türkiye’yi de temsil ettiğini hatırlatan Kaymakam Okur; “Nazilli bir ilçe olmasına rağmen birçok büyük ilin yapamadığı başarıyı sağlaması bizleri mutlu ediyor. Özellikle göreve başladığım günden itibaren gördüğüm başarılar artık beni şaşırtmamaya başladı. Çünkü Nazilli’de eğitim ve spor alanında büyük başarılar gördük. Görmeye de devam edeceğiz. Artık bundan sonra ikinci, üçüncülükler değil birincilikler bekliyoruz. Nazilli olarak başarı çıtasını hep çok yukarılarda tutuyoruz. Bu hem okul idarecilerimiz hem okul öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimizin başarısından dolayı kendilerini kutluyorum. Biz idareciler olarak her zaman çocuklarımızın bu başarılarına destek vereceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF MAKİNASI HEDİYE EDİLDİ

Ziyaretin sonunda ise okul yönetimi tarafından öğrencilere hediye edilen fotoğraf makineleri Kaymakam Mehmet Okur tarafından verildi. Öğrencilere madalyalarını takan ve hediyelerini veren Kaymakam Okur, öğrencilere başarılarının artarak devam etmesini diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: