Başarılı öğrencilerden ziyaret

Dini Bilgiler Bilgi Yarışması’nda birinci olan Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Vali Muammer Erol’u ziyaret ettiler.

Liseler Arası Temel Dini Bilgiler Bilgi Yarışması’nda birinci olan Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Vali Muammer Erol’u ziyaret ettiler.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan ve Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi ekibinin birincilikle bitirip umre ödülü kazandığı yarışmada yer alan öğrenciler ve okul idarecileri Vali Muammer Erol’a bugün bir nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi Müdürü M. Nuri Güler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Metin Yıldırım ile okulu yarışmada temsil eden ve derece alan öğrenciler Ceren Çelik, H. İbrahim Dartay ile Hakan Barlı yer aldılar.

Reklam
Reklam

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Erol, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Yarışmadaki soruların oldukça zor sorular olmasına rağmen öğrencilerin iyi bir performans sergilediklerine dikkat çeken Vali Erol, öğrencileri ve yarışmaya hazırlayan öğretmenlerini kutladığını belirtti.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: