Başarılı Öğrencilere Altın Hediye Ettiler

Kütahya’da yapılan matematik yarışmasında madalya kazanan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu öğrencilerine, İnegöl Ticaret...

Kütahya’da yapılan matematik yarışmasında madalya kazanan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu öğrencilerine, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu tarafından küçük altın hediye edildi. Ödül töreninde konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl öğrencilerin elde ettiği başarıyla gurur duyduklarını söyledi.

İTSO’da dün saat 12.00’de düzenlenen törende konuşan Başkan Metin Anıl, İTSO tarafından yaptırılarak ülke eğitimine bağışlanan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ilk ve Ortaokulu’nun kaliteli bir eğitim kadrosuna sahip olduğunu ve başarılı öğrenciler yetiştirdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Kütahya’daki bir özel okul tarafından bir süre önce Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir ve Manisa illerinden toplam 1500 öğrencinin katıldığını bir matematik yarışması düzenlendiğini belirten İTSO Başkanı Metin Anıl, “Bu yarışmaya katılan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimiz altın, gümüş ve bronz madalyalar aldı. Aldıkları başarılı sonuçtan büyük gurur duyduk. İTSO olarak biz de kendilerine küçül altın hediye edip teşekkür etmek istedik” diye konuştu.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası İlk ve Ortaokulu Müdürü Nazım Adal ise düzenlenen yarışmaya katılan öğrencilerin yarısının özel okul öğrenci olduğunu belirtti. Müdür Adal, kendi öğrencilerinin yarışmaya iddialı bir şekilde hazırlandıklarını ve başarılı bir sonuç elde ettiklerini söyledi. Okulun matematik öğretmeni Kadir Sağlam da katıldıkları yarışmanın her yıl düzenlendiğini ve çok iyi derecede matematik bilgisine sahip öğrencilerin bu yarışmaya iştirak ettiğini belirterek, “Okul yönetimimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz yarışmaya önem verdik. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve başarılı olduk. Önümüzdeki günlerde yapılacak SBS’den de çok iyi bir sonuç elde etmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmaların ardından yarışmada altın madalya kazanan İsmail Gökkaya, gümüş madalya kazanan Eyşenur Erdağı ve bronz madalya kazanan Fatma Alkan’a ödülleri verildi. İTSO Başkanı Metin Anıl ödül töreninin ardından yaptığı açıklamada başarılı öğrencilere destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz