Başarılı Öğrencilere Moral Yemeği

Muğla’nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren Karia Rotary Kulübü, LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) ve SBS’de...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren Karia Rotary Kulübü, LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) ve SBS’de (Seviye Belirleme Sınavı) başarılı olan Bodrumlu öğrenciler için Bodrum STS Yelkenli Okul Gemisi’nde bir yemek düzenledi.

Yemekte konuşan Karia Rotary Kulübü Başkanı Hülya Kocadon, Karia Rotary Kulübü olarak gençlere, eğitime, sağlığa ve toplum hizmetlerine değer veren bir kulüp olduklarını belirterek" Rotay, meslek erbabı insanların karşılıksız toplum hizmeti yapmak için bir araya geldikleri, çıkar amacı gütmeyen, yani parayla işi olmayan bir dernektir. Biz de bu sene çocuklarımız için farklı bir şey yapmaya karar verdik. Bodrum’da LYS ve SBS’de ilk üç dereceye giren öğrencilerimizi bir araya getirip, onların başarılarını kutlayıp, bundan sonra sınava girecek olan öğrencilere de bir parça da olsa motivasyon olsun istedik. Ulaşabildiğimiz öğrencilerimizi davet edebildik. Sizler de şu anda sınav sonuçlarınızı bekliyorsunuz. Yani sizleri geleceğin meslek sahibi gençler olarak görüyoruz. Sınav sonuçları açıklanacak, inşallah hepinizin istediği, gönül verdiği, mutlu olacağı yere yerleştirildiğinizi duyalım, şahit olalım. Bu buluşması yapmasaydık sizleri böyle bir arada göremeyecektik, çünkü hepiniz okullarınıza yerleşecektiniz. Sizleri burada bir araya getirmiş olmaktan, sizlerle tekrar gençleşmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz. Şu anda hepimiz birer liseli gibiyiz burada” dedi.

Reklam
Reklam

Karia Rotary Kulübü Başkanı Hülya Kocadon’un konuşma sonrasında öğrencilere kalem takımı ve saat hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: