Başarılı öğrencilere ödül

İZMİR (İHA) - Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde Lise Giriş Sınavı (LGS) ve Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) başarı elde eden Çağın Tüzün ve Volkan Gülen isimli öğrenciler Belediye Başkanı Serhat Orhan tarafından altın ile ödüllendirildi.

LGS'de Türkiye 89.'su olan Çağın Tüzün ve ÖSS'de Türkiye 55.'si olan Volkan Gülen'i dün makamında kabul eden Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, başarılarından dolayı öğrencileri kutladı. Aldığı puan ile İzmir Fen Lisesi'ne girmeye hak kazanmasına rağmen Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi'ni tercih eden Çağın Tüzün'e ayrıca teşekkür eden Orhan, "Turgutlu artık eğitim konusunda da başarılarını Tüm Türkiye'ye duyuruyor. Daha da başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi ve öğrencilere altın taktı.

Reklam
Reklam

ÖSS Türkiye 55.'si olan öğrencisi Volkan Gülen'in yerine, ilçenin bir başka başarılı öğrencisi Çağın Tüzün'ün okulunu tercih etmesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Halil Kale Fen Lisesi Müdürü Tahsin Bozkurt ise, "Halil Kale Fen Lisesi başarılı bir okul. Okulumuz, kendi alanında Türkiye'de en başarılı ilk üç okul arasında bulunuyor" diye konuştu.