Başarılı Öğrenciye Başkan Ok'tan Ödül

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, SBS deneme sınavından 450 puan alarak birinci olan öğrenciyi altın...

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, SBS deneme sınavından 450 puan alarak birinci olan öğrenciyi altın ile ödüllendirdi.

Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi'nde (BABEM) eğitim gören öğrenciler arasında yapılan deneme sınavında birinci olan Alp Yaran Mollaoğlu'nu küçük altın ile ödüllendirdi. 247 öğrenci arasında düzenlenen deneme sınavında 450 puan alarak birinci olan Alp Yaran Mollaoğlu’na gösterdiği başarı ve motivasyonunun devamı için bir küçük altın hediye eden Başkan Ok, belediye olarak eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Ok, "Dershane öğretmenlerimiz ve bizler, sizlerin en iyi şekilde eğitim alabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Belediye dershanemizin özel dershanelerden hiçbir eksiği yok. Burada öğretmenleriniz sizlerin en iyi şekilde eğitim alabilmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Balıkesir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız ve sizlerden tek beklediğimiz derslerinizde ve sınavlarda başarılı olmanız. Bugün burada deneme sınavında birinci olan arkadaşınıza hediyesini vermek için bulunuyoruz. Yıl sonuna kadar yapılacak olan sınavlarda birinci olan öğrencilerimizin hem başarısını kutlamak hem de motivasyonunu arttırmak amacıyla verdiğimiz bu armağanları vermeye devam edeceğiz. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Ok, dershane öğrencileri arasında yapılan deneme sınavında 450 puan alarak birinci olan Alp Yaran Mollaoğlu’nu sınavda gösterdiği başarı için tebrik ederek kendisine bir küçük altın hediye etti. Ok, "Deneme sınavı sonuçlarına baktığımda erkek öğrencilerin daha başarılı olduğunu gördüm, aynı başarıyı kız öğrencilerimizden de bekliyoruz. Bir daha ki yapılacak deneme sınavında birinci olan öğrencimiz kız olursa ona hediye olarak iki altın vereceğimizin sözünü veriyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: