Başarılı Okullara Dto'dan Ödül

Denizli'de sınavlarda Türkiye genelinde başarılı olan okullar Denizli Ticaret Odası (DTO) tarafından ödüllendirildi.

Denizli'de sınavlarda Türkiye genelinde başarılı olan okullar Denizli Ticaret Odası (DTO) tarafından ödüllendirildi.

2011 ÖSYM sonuçlarına göre Türkiye genelinde matematik, geometri, fizik ve matematik-fen sonuçlarına göre, birinci olan Özel Servergazi Fen Lisesi ve kimya dalında birinci olan Erbakır Fen Lisesi DTO tarafından ödüllendirildi. DTO'da düzenlenen ödül törenine, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, DTO Başkanı Necdet Özer ve okul yetkilileri katıldı. Denizli'nin adını başarılarıyla duyuran okullara teşekkür eden DTO Başkanı Necdet Özer, "Denizli, son yıllarda ekonomide, ticarette, eğitimde büyük başarılar sağlıyor. Bize düşen görev de böylesine önemli birincilikler elde eden okullarımızı kutlamak. Emeği geçen herkese görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Denizli Valisi Abdülkadir Demir de başarıların ödüllendirilmesi gerektiğini ifade ederek, "Denizli pek çok alanda Türkiye'de örnek bir şehir. Bunun nedeni eğitimdeki büyük başarısı. Eğitimde ne kadar iyi olursak, çeşitli alanlardaki başarımız da o derece yüksek olur. Biz de eğitimdeki başarımızı daha iyi yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hayırseverlerimizle birlikte inşallah Denizli'de eğitim alanındaki tüm sorunları ortadan kaldırarak daha güzel başarılar yakalayacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından DTO Başkanı Necdet Özer ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Özel Servergazi Fen Lisesi ve Erbakır Fen Lisesi müdürlerine plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: