Başarılı Ortaokul Öğrencileri Bayburt Üniversitesini Ziyaret Etti

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulunun "Eğlenerek Öğrenelim Haftalık Yaz Programları" kapsamında başarılı ortaokul öğrencileri, Bayburt Üniversitesini ziyaret etti.

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulunun "Eğlenerek Öğrenelim Haftalık Yaz Programları" kapsamında başarılı ortaokul öğrencileri, Bayburt Üniversitesini ziyaret etti. İçişleri Bakanlığı koordinatörlüğünde Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü ile yapılan işbirliği çerçevesinde yürütülen Eğlenerek Öğrenelim Haftalık Yaz Programları kapsamında Dede Korkut Kampüsüne gelen öğrenciler, fakülte ve laboratuvarları gezerek yetkililerden üniversite hakkında bilgi aldı. Öğrenciler daha sonra Bayburt Belediyesi ve diğer kamu kurumlarını da ziyaret etmek üzere Bayburt Üniversitesinden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz