Başarılı polisler ödüllendirildi

Vali Kerem AL, Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulunda görev yapan başarılı polisleri Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.

Valilik makamında gerçekleşen ödül töreninde, bir konuşma yapan Vali Al, “Polis gününüzü kutluyorum. Okulunuzda çok güzel şeyler yapılıyor. Okulunuzun başarıları bizi mutlu ediyor. Sağ olun okulunuzu belirli bir seviyeye getirdiniz, eğitim kalitesinden, fiziki eğitim durumundan son derece mutluyuz. Tabii ki hepinizin payı var okulun standardı muhafazası hatta standardın daha yükselmesi sizin elinizde yani umut ediyorum ki gelecekte fiziki şartlar el verirse bu sayıyı artıracağız. Bayburt için önem bir okul sosyal hayatına kültürel hayatına ekonomik hayatına da oldukça katkı sağlayan bir okul onun için tüm yetkililer ve Bayburt’ lular tarafından önemsenmesi lazım. Okulunuzda fiziki şartlar gittikçe güzelleşiyor, ilk önce yurt problemini çözmek lazım. Olmazsa olamaz şartı yurt binaları, yurtlarımızda olsaydı okulumuz çok güzel kampus modeli içinde daha bağımsız daha güzel olurdu açıklamalarında bulundu."

Reklam
Reklam

Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Abdullah Şahin’de günün anısına içerisinde Vali Al’ın Polis Meslek Yüksek Okulunda yapılan bir etkinlikteki görüntüsünün olduğu bir resim hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz