Başarılı Projelerin Destek Sözleşmeleri Imzalandı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUDAKA) 2014 yılı Mali Destek Programları kapsamında başarılı olan projelere ilişkin destek sözleşmeleri imzalandı.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUDAKA) 2014 yılı Mali Destek Programları kapsamında başarılı olan projelere ilişkin destek sözleşmeleri imzalandı. KUDAKA'dan yapılan yazılı açıklamada, ajans tarafından ilan edilen takvim çerçevesinde 20-21 ve 22 Mayıs 2014 tarihlerinde Erzincan, Bayburt ve Erzurum'da başvuru sahiplerine yönelik izleme, değerlendirme ve raporlama sürecine ilişkin bilgilendirme ve eğitim toplantılarının düzenlendiği belirtildi. Söz konusu toplantılarda her il için program bazında projesi ilk 3'e giren başvuru sahiplerine teşekkür plaketi verildiği anımsatılan açıklamada, destek almaya hak kazanan ilgililerle sözleşme imzalandığı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: