Başarılı Sporcular Vali Erol'u Ziyaret Etti

U-14 Türkiye Futbol Şampiyonası Final Grubu'nda Türkiye üçüncüsü olan Elazığ İl Özel İdare Spor futbolcuları Vali Muammer Erol'u ziyaret etti.

U-14 Türkiye Futbol Şampiyonası Final Grubu'nda Türkiye üçüncüsü olan Elazığ İl Özel İdare Spor futbolcuları Vali Muammer Erol'u ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Erol, Zonguldak'ta yapılan U-14 Türkiye Futbol Şampiyonası Final Grubu'nda mücadele ederek Türkiye üçüncüsü olan İl Özel İdare Spor futbol takımı oyuncu ve idarecilerini kabul etti.

Vali Erol, makamında gerçekleşen ziyarette, elde edilen sonucun Elazığ'da spor altyapısına verilen önemin bir göstergesi olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Süper Lig'de oynayacak Elazığspor'a altyapıdan yetişen gençlerin önemli katkı sağlayacaklarına inandığını ifade eden Erol, genç futbolculardan, performanslarını sürekli artırmalarını ve hedeflerine Elazığspor'u hatta milli takımı koymalarını istedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu da kulübün sahip olduğu spor kompleksinin bu tür sportif faaliyetler için önemli altyapı hizmeti verdiğini kaydetti.

Bilginoğlu, Vali Erol'a katkı ve destekleri için teşekkür etti.

Muhabir: Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: