Başarılı sporculara bayram hediyesi

Batman Masa Tenisi İl Temsilciliği kendi imkanlarıyla 15 başarılı sporcuyu Kurban Bayramı öncesinde giydirerek sevindirdi....

Batman Masa Tenisi İl Temsilciliği kendi imkanlarıyla 15 başarılı sporcuyu Kurban Bayramı öncesinde giydirerek sevindirdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, Masa Tenisi İl Temsilcisi ve 15 sporcuyu makamında kabul etti. Ekinci; “İlimizin en başarılı spor branşlarından biri olan Masa Tenisi’nin çalışmalarını ve başarılarını takdirle izlemekteyim bu başarı çıtasını yükseltmek için müdürlük olarak desteklerimiz sürecektir.” dedi.
İlkel ortamlarda çalıştıkları halde masa tenisinde kat ettikleri mesafenin takdire şayan olduğunu söyleyen Masa Tenisi İl Temsilcisi Hivzullah Ekmen ise 2012 de Batman’a Türkiye Şampiyonluğu'nu tattırmak istediklerini belirterek, yetkililerden çalışmalarını yapabilecekleri bir antrenman salonunun tahsis edilmesini istedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Hivzullah Ekmen Masa Tenisinde başarılı 15 sporcuya Bayram hediyesini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü makam odasında verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz