Başarılı Sporculara Ödül

DENİZLİ (AA) - Denizli'de, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında kenti ulusal ve uluslararası şampiyonalarda temsil eden sporculara ödülleri verildi.

Denizli'de, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında kenti ulusal ve uluslararası şampiyonalarda temsil eden sporculara ödülleri verildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ASKF'nin düzenlediği Amatör Spor Haftası etkinlikleri, Denizli Belediyesi Çatalçeşme Oda Tiyatrosundaki kapanış töreniyle sona erdi. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, törende yaptığı konuşmada, belediyenin amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunduğunu belirterek, sporcuların kenti başarıyla temsil ettiğini ve kutladığını bildirdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahnmet İbanoğlu da 30 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve herkesi amatör spora yönlendirmeyi hedefleyen hafta etkinlikleri kapsamında birçok organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ise amatör spora destek verenlere teşekkür etti. Konuşmalarından ardından 60 sporcuya ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: