Başarılı Sporculardan Antakya Belediye Başkanı Savaş'a Ziyaret

Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Muay-Thai Takımı sporcusu Sabri Can Çipe, 29 Kasım-2 Aralık tarihlerinde yapılan Muay

Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Muay-Thai Takımı sporcusu Sabri Can Çipe, 29 Kasım-2 Aralık tarihlerinde yapılan Muay Thai Balkan Şampiyonası'nda 15 yaş kategorisinde ede ettiği şampiyonluğun ardından Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Savaş, yapılan ziyaretten ve elde edilen başarılardan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Gençlerin önünü açmak, onlara imkanlar sunmak ve milli takımlar seviyesine sporcu yetiştirmek üzere kurdukları Gençlik Spor Kulübü'nde faaliyet gösteren sporcun, kenti değişik platformlarda ve farklı spor branşlarında en iyi şekilde temsil ettiğini ifade eden Savaş, "Çocuklarımızın, gençlerimizin arzu ettikleri ortamları kendilerine sunarak elde ettikleri başarılarda bir nebze payımız varsa ne mutlu bizlere. Basketbolda, voleybolda, futbolda, masa tenisinde, satrançta, atletizmde, yüzmede ve daha birçok spor branşında gençlerimiz kurumumuzu, şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ediyorlar. Tüm branşlarımızda sporcularımızın başarılı olmaları bizlere gurur ve sevinç kaynağı oluşturuyor" dedi.

Reklam
Reklam

Muay-Thai Takımı Antrenörü Ahmet Kural ve Bekir Tüm, Başkan Savaş'ın Muay Thai spor branşına ve sporculara verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

İstanbul'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda takım sporcularından Sabri Can Çipe'nin Balkan Şampiyonu, +86 kilogramda Ali Erdurmuş'un ise Muay-Thai Türkiye Süper Ligi'nde finale kadar yükseldiğini belirten Kural, sporcunun aralık ayı içerisinde yapılacak olan final maçını kazanması halinde Tayland'da yapılacak Kraliyet Kupasına katılacağını kaydetti.

Muhabir: Salim Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: