Başarılı Sporculardan Başkan Çağlayan’a Ziyaret

25-28 Mayıs tarihlerinde İstanbul Kemreburgaz’da düzenlenen Kemer Golf Country masa tenisi turnuvasında dereceye giren sporcular...

25-28 Mayıs tarihlerinde İstanbul Kemreburgaz’da düzenlenen Kemer Golf Country masa tenisi turnuvasında dereceye giren sporcular Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ı ziyaret etti.

İstanbul Kemerburgaz’da düzenlenen Masa Tenisi turnuvasında Türkiye’nin farklı illerinden katılan 117 sporcu arasından 14 yaş grubu içinde Muhammed Kaan Erel birinci, Yusuf Çetintaş ise üçüncü oldu.

Başkan Çağlayan, ziyaretten ve alınan başarıdan mutlu olduğunu belirterek, sporcuların aldıkları başarılar ile Kırklareli’nin önemli bir marka olmaya emin adımlarla yürüdüğünü belirtti. Spora ve sporcuya olan desteklerinin devam edeceğini söyleyen Başkan Çağlayan, Kırklarelili sporcuların aldıkları dereceler ile Kırklareli’nin adını Türkiye genelinde duyurulduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Muhammed Kaan Erel ise “Belediye Başkanımıza maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılı birer sporcu olarak yetişmemizde ve bizlere fazlası ile emek veren Antrenör Selim Vatansever Öğretmenimize canı gönülden teşekkür ediyorum”dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz