Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Sakarya'da düzenlenen, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 1'incisi olan Amasya Eğitimspor yıldız kız futbol takımı

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Sakarya'da düzenlenen, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 1'incisi olan Amasya Eğitimspor yıldız kız futbol takımı sporcularını ödüllendirdi.

Öz, Valilik Toplantı Salonu'nda Amasya Eğitimspor yıldız kız futbol takımı ve yöneticilerini kabul etti.

Başarılarından dolayı sporcu ve yöneticileri tebrik eden Öz, sporun ilin tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi.

Sporcularla bir süre sohbet eden ve yöneticilerden bilgi alan Öz, il olarak sporcuların başarısından dolayı gurur duyduklarını belirterek, "Sizlerle gurur duyuyoruz. Spor hem sağlıktır hem başarıdır. Bir yaşam biçimidir. Sizler, sporda ve eğitim hayatınızdaki başarınızı eş zamanlı götürdüğünüz takdirde başarılarınız katlanarak artacaktır ve bu konuda sizlere güveniyoruz. Emeği geçen öğretmenlerinizi ve her aşamada sizlere destek olan ailelerinizi tebrik ediyorum"diye konuştu.

Reklam
Reklam

Öz, yöneticilerin talep ettiği antrenman için saha sorununu da yapılacak sentetik saha ile çözüme kavuşturulacağı sözünü verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş ise Eğitim Spor Yıldız Kız Futbol Takımı'nın Türkiye Şampiyonası ve katıldıkları grup müsabakaları hakkında bilgi verdi. Taş, takımın grup ve Türkiye şampiyonasında toplamda 64 gol atıp kalesinde 3 gol görerek namağlup olarak Türkiye birincisi olduğunu söyledi.

Ziyaretin ardından Vali Öz, sporculara eşofman takımı hediye etti.

Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: