Başarılı Tekvandocular Olimpik Kamp Eğitim Merkezlerinde

Katıldıkları şampiyonalarda yetenekli oldukları tespit edilen tekvandocuların, olimpik kamp eğitim merkezlerinde eğitim çalışmalarına başladığı bildirildi.

Katıldıkları şampiyonalarda yetenekli oldukları tespit edilen tekvandocuların, olimpik kamp eğitim merkezlerinde eğitim çalışmalarına başladığı bildirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bu yıl yapılan Balkan Şampiyonası'ndan altın madalya ile dönen Kübranur Çekmece'nin Konya’daki Olimpik Kamp Eğitim Merkezi'nde, Romanya’daki Avrupa Şampiyonası'na katılan Onur Erzan'ın ise Kocaeli Olimpik Kamp Eğitim Merkezi'nde çalışmalarına başladığı belirtildi. Açıklamada, sporcuların kamp merkezlerinin bulunduğu illerde eğitim-öğretimlerine de ara vermeden devam edebilecekleri kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: