Başarılı Tekvandoculardan Ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin tekvando sporunda gururu olan Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü bünyesindeki...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin tekvando sporunda gururu olan Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü bünyesindeki sporcular, Almanya’daki başarılı karşılaşmaların ardından önceki gün Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i makamında ziyaret etti.

Almanya’nın Berlin ve Stuttgart şehirlerinde bu yıl düzenlenen Berlin Open ve Nagold Open Uluslar arası tekvando şampiyonalarına tek Türk takımı olarak katılan Ayvalık Spor Kulübü sporcularını Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen makamında kabul ederek tebrik etti. Başarılı sporcuların kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Müdür Erkan Bilen, gençlerin yaptıkları sporun olimpik bir spor olduğunu ve almış oldukları başarıların Ayvalık halkına yansımalarının henüz yurda gelmeden kendini gösterdiğini savundu.

Reklam
Reklam

Birçok sporcunun gezip göremediği yerleri Ayvalıklı tekvandocuların gezip görmesini iyi bir fırsat olarak değerlendiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilen, genç sporcuların Almanya’yı hem gezip, hem de oradan kupa ve madalyalarla dönmesinin kendisini çok mutlu ettiğinin de altını çizdi. Bilen kendisini ziyaret eden başarılı tekvandoculara yönelik yaptığı konuşmada, “Başarılarınızı ilk önce antrenörünüze sonra da sizleri yetiştiren ailelerinize borçlusunuz. Bu güzel sonuçlara ilçemizin çok ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

ANTRENÖR SERSAN MEMNUN

Ziyarette konuşan Ayvalık Spor Kulübü Antrenörü Volkan Sersan ise; sporcuların 11 gün kaldıkları Almanya’da her türlü masraflarının sporcuların aileleri tarafından karşılandığını hatırlatarak, “Sponsorumuz olmadan bu organizasyonlara katıldık. Toplamda 25 ülkeden bin 200 sporcu arasından 4 birincilik, 3 ikincilik, 1 üçüncülük aldık. Umarım aldığımız bu sonuçlar Ayvalık’ımıza tekvando adına birçok olumsuz koşuluğun iyileştirilmesine vesile olur” dedi.

Reklam
Reklam

Sersan, Almanya’da; Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, Berlin Başkonsolosu Ahmet Başar Şen ve Stuttgart Başkonsolosu Mustafa Türker Arı’nın da kendilerini makamlarında kabul ettiğini hatırlatarak, elde ettikleri başarılar nedeniyle sporculara çeşitli hediyeler vererek, kendilerini onurlandığının da altını çizdi. Ayvalık Spor Kulübü Antrenörü Sersan, Almanya’daki organizasyonun dışında Fransa ve İsviçre’yi de görebilme imkanı bulduklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: