Başarısının Devamı Geldi, Üniversiteyi Birincilikle Bitirdi

Adana Fen Lisesi’nden sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Perihan Aladağ, 2013-2014 eğitim yılında bölümünü...

Adana Fen Lisesi’nden sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Perihan Aladağ, 2013-2014 eğitim yılında bölümünü birincilikle bitirerek Adana’nın gururu oldu.

Adana Fen Lisesi’nde elde ettiği başarıdan sonra Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi’ni kazanan ve bölümünü okul birincisi olarak bitiren Perihan Aladağ’a birincilik ödülünü Rektör Prof. Dr. Murat Tuncer ile Dekan Prof. Dr. Bülent Sivri verdi. Doktorluk mesleğinin tüm inceliklerini öğrenerek okuldan mezun olan öğrencilere başarılar dileyen Rektör Tuncer, "Hipokrat yemini bir namus yeminidir. Görevinizi tam anlamıyla yaparak sizi suçlasalar da, engelleseler de hastalarınıza bakacaksınız. Hekim, acil sağlık yardımı ihtiyacı olan bir hastasına bakmak için yer, zaman, izin ve kanun tanımaz. O hastasına bakar." dedi.

Reklam
Reklam

Tıp Fakültesini birincilikle bitiren Adanalı öğrenci Perihan Aladağ’a Hacettepe Üniversitesi adına çeşitli plaket ve ödüller takdim edildi. Diploma törenine Perihan Aladağ’ın ailesi de katılarak büyük mutluluk yaşadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: