Başarısız öğrenci terapiyle sınıf birincisi oluyor

Türkiye’de yeni uygulanmaya başlanan bilinçaltı terapi yöntemi ThetaHealing, sınava hazırlanan öğrencilerin başarısını artırıyor.Öğrencilerin sömestr tatilinde hem stres atmak hem de sınavlara odaklanmak için terapiye geldiğini ifade eden bilinç altı terapi uzmanı Sevim Kurt, “Bu yöntemle öğrencilerin bilinç altında gizledikleri potansiyelleri fark etmelerini ve adeta çöplüğe dönen zihinlerini karamsarlıklardan temizlemelerine yardımcı oluyoruz" dedi.Bir veya birkaç seansta kendini keşfeden öğrencinin başarısızlık korkusundan kurtularak hiç farkına varmadığı yeteneklerini keşfettiğini anlatan Kurt, “Öz güveni artarak okula başlayan öğrencinin derslerinde ve sınav sonuçlarında gözle görülür bir artış yaşanıyor.

Türkiye’de yeni uygulanmaya başlanan bilinçaltı terapi yöntemi ThetaHealing, sınava hazırlanan öğrencilerin başarısını artırıyor.
Öğrencilerin sömestr tatilinde hem stres atmak hem de sınavlara odaklanmak için terapiye geldiğini ifade eden bilinç altı terapi uzmanı Sevim Kurt, “Bu yöntemle öğrencilerin bilinç altında gizledikleri potansiyelleri fark etmelerini ve adeta çöplüğe dönen zihinlerini karamsarlıklardan temizlemelerine yardımcı oluyoruz" dedi.
Bir veya birkaç seansta kendini keşfeden öğrencinin başarısızlık korkusundan kurtularak hiç farkına varmadığı yeteneklerini keşfettiğini anlatan Kurt, “Öz güveni artarak okula başlayan öğrencinin derslerinde ve sınav sonuçlarında gözle görülür bir artış yaşanıyor. Korkularını yenerek artık sınıf birinciliğini hedeflemeye başlıyor” diye konuştu.
ThetaHealing yönteminin şirketlerde lider yetiştirmeden öfke kontrolüne, psikolojik sorunlardan okuldaki başarısızlıklara kadar pek çok alanda kullanılan bir yöntem olduğu bilgisini veren Kurt, “Aslında beynimiz gerçek ile hayali ayırt edemez. Limonu düşünmemiz bile ağzımızın sulanmasına sebep olabilir. Sürekli olumsuz düşünce sağlıklı bir insanı bile hasta edebilir. Fakat bilinç altımızda saklı kalan olumlu düşünceleri açığa çıkarıp kişiyi bir hedefe kanalize ettiğinizde sorunların çözüm anahtarı da bulunur. Bazen çok zeki ve yetenekli öğrenciler bu karamsar yapıya bürünerek derslerinde başarısız olabilir. Eşler birbirini anlayamadığı için boşanmanın eşiğine gelebilir. Girişimciler başarısız olacağım korkusuyla iş hayatında büyük kayıplar yaşayabilir. Bu yöntemle danışan kişiyle bilinç altına bir yolculuk yapıyor ve onu başarısız yapan tüm duyguları temizleyip yerine onu başarılı yapacak özellikleri yüklüyoruz” ifadelerini kullandı.
Yapılan bilimsel araştırmalara göre bilinçaltımızın hayatımızın yaklaşık yüzde 90’ını etkilediğini ifade eden Kurt, “Bu yüzde 90’ı kendi istediğimiz gibi pozitif kayıtlar ile yeniden programlarsak, bizi durduran, bize engel olan her türlü korku, kızgınlık, küslük, önyargı, nefret, reddedilme gibi negatif kayıtları temizlersek, hayatımıza yeniden yön vermiş, yolumuzu açmış, hayatımızı kolaylaştırmış oluruz” şeklinde konuştu.
ThetaHealing yönteminin fiziksel, zihinsel, ruhsal rahatsızlıklarda ve korku, kızgınlık, nefret, küslük, kin, yalnızlık, başarısızlık, para kayıpları vb her türlü negatif duygularda etkili sonuçlar verdiğine dikkat çeken Kurt, “Özellikle son dönemlerde aileler çocuklarının derslerdeki başarısını artırmak ve sınavlarda yüksek puan almasını sağlamak için bu yöntemi destekleyici olarak kullanıyor. Terapiye gelen öğrenciler istediğinde neleri başarabileceğini fark ediyor. Örneğin derslerde çok başarısız olan ve sürekli düşük puan alan pek çok öğrenci şu anda seanslarımıza katılıyor. Sömestr tatilini de fırsat bilen aileler çocuklarını sınavlara hazırlamak için bizimle temas kurdu. Hatta bazı veliler veya bilinç altı çalışmalarına ilgi duyan, öneminin ve etkisinin bilincinde olan kişiler bizzat kendileri gelip bizden eğitim alarak bilinç altı terapisti oluyor ve hem kendi hem de yakınları ile bolca çalışarak birçok konuda başarılı sonuçlar alıyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam