‘başarıya İlkadım’ Konferansı

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce ‘2019 Samsun Eğitim Vizyonu’ kapsamında hazırlanan ‘Başarıya İlkadım’ Projesi...

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce ‘2019 Samsun Eğitim Vizyonu’ kapsamında hazırlanan ‘Başarıya İlkadım’ Projesi kapsamında okul ve kurum müdürlerine eğitim yönetimi semineri verildi.

İlkadım Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda İl Eğitim Denetmeni Başkanı Nihat Çelikezen, konferansta çağdaş yönetim yaklaşımları, stratejileri, etkililik ve verimlilik konularında bilgi paylaşımında bulundu. Başkan Nihat Çelikezen konuşmasında “Eğitimde olsun özel hayatımızda olsun pozitif düşünceye sahip olalım. Paydaşlarımıza hoşgörülü, nazik ve empatili bir şekilde yaklaşalım” dedi.

Reklam
Reklam

Seminerde konuşan İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu ise eğitimin kalitesini arttırmak için bu projenin hazırlandığını söyledi. Müdür Numanoğlu, “Eğitimde başarı için lokomotif güç eğitim yöneticileri okul müdürlerimizdir. Onların bilgilerini güncellemek amacıyla Eğitim Denetmenlerimizden böyle bir seminer talep ettik. Onlarda bizi kırmadılar ve konu hakkında bizi aydınlattılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konferansa İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Seyidahmet Sulubey, İl Eğitim Denetmenleri Başkan Yardımcısı Rahmi Ünal da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: