Başarmam İçin Engelim Kalmadı

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde ekonomik durumu yetersiz öğrencileri merkezi sınavlara hazırlama ve sınav materyali temini projesinin...

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde ekonomik durumu yetersiz öğrencileri merkezi sınavlara hazırlama ve sınav materyali temini projesinin uygulanmaya başlandığı bildirildi.

Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İlçe Kaymakamı İshak Çınar tarafından desteklenen merkezi sınavlara hazırlanan ekonomik yönden zayıf olan son sınıf öğrencilerine materyal desteği yapmak üzere hazırlanan ve “Başarmam için engelim kalmadı” sloganlı proje, Çok Programlı Lisesi son sınıf öğrencilerine, tespit edilen kaynakların dağıtımı ile başlandı.

Reklam
Reklam

Öğrencilere materyal dağıtım törenine ilçe Kaymakamı İshak Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ile birlikte okul müdürleri ve idarecileri katıldı.

ÇPL de hazırlanan programda İlçe Kaymakamı İshak Çınar, “Hedefinizi yüksek tutun, her biriniz üniversitelerin lisans programını kazanabilecek seviyedesiniz. Başarınızın önündeki her türlü maddi engelleri kaldırmak bizim vazifemizdir. Bu sorumluluk anlayışıyla size hizmet etmekten zevk duyuyoruz. Bizim bu gayretimize ve heyecanımıza çok çalışıp yeterli puanlar alarak cevap vereceğinizden eminim. Deneme sınavlarının sonunda yeniden sizinle görüşeceğiz ve sonuçları beraber değerlendireceğiz. Bu kaynaklardan üst seviye yararlanmanızı temenni ediyorum” dedi.

Ekonomik durumu yetersiz öğrencileri merkezi sınavlara hazırlama ve sınav materyali temini Projesi kapsamında 30’u Çok Programlı Lisesi son sınıf öğrencileri ve 67’si ise ortaokul son sınıf öğrencisine olmak üzere toplam 97 öğrenciye 3 bin 540 liralık materyal desteği yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: