Başbakan Adana'ya Geliyor, Büyükşehir Gece-Gündüz Çalışıyor

Resmi açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne...

Resmi açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşan Yüreğir ilçesindeki yollar ile hastane içindeki yollar Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlandı.

Adana'da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret heyecanı yaşanırken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri hazırlıklarını gece-gündüz demeden sürdürüyor. 5 Mayıs 2012 Cumartesi günü Adana'yı ziyaret edecek olan Başbakan Erdoğan, partisinin Adana il kongresine katıldıktan sonra toplu açılış törenlerini gerçekleştirecek.

Reklam
Reklam

62 kamu ve 15 özel sektör yatırımını saat 16.30'da Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden toplu açılış töreni ile hizmete açacak olan Başbakan Erdoğan, daha sonra Adana'dan ayrılacak. Başbakan Erdoğan'ın toplu açılış töreni yapacağı Adana Numune ve Eğitim Araştırması'nın tüm eksikleri Büyükşehir Belediyesi'nce giderildi. Aynı saatlerde resmi açılışı yapılacak olan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşan Yüreğir ilçesindeki tüm yollar Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gece-gündüz çalışılarak asfaltlandı, kaldırımları yeniden düzenlendi. Hastanenin iç yolları da yine Büyükşehir Belediyesi ekiplerince asfaltlandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bu çalışması takdirle karşılandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz