Başbakan Davutoğlu Taziye Ziyaretine Gitti

İstanbul, Cuma namazından sonra eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Alpaslan Ailesi'nin oturduğu Büyükçekmece Tepecik'e giden Başbakan Davutoğlu, aileye taziye ziyaretinde

İstanbul, Cuma namazından sonra eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Alpaslan Ailesi'nin oturduğu Büyükçekmece Tepecik'e giden Başbakan Davutoğlu, aileye taziye ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sonrası evin önünde toplanan vatandaşlarla bayramlaşan Davutoğlu, "Bayramınız mübarek olsun. Hem Ramazan Bayramınız hem Cuma bayramınız" diye seslendi.
Vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle uğurlanan Başbakan Davutoğlu, makam aracının kapısından vatandaşlara el salladı. Bu sırada grup "Türkiye seninle gurur duyuyor" diye slogan attı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: