Başbakan Erdoğan Balıkesir'de Coşkuyla Karşılandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılış, temel atma ve miting için Balıkesir'e geldi. Erdoğan...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılış, temel atma ve miting için Balıkesir'e geldi. Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan ANA uçağı, saat 13.00 sıralarında Balıkesir Havaalanı'na indi. Başbakan Erdoğan, burada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, milletvekilleri Cemal Öztaylan ve Tülay Babuşcu, Vali Ahmet Turhan ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Uçaktan indikten sonra havaalanının tel örgülerinin diğer yanında kendisini bekleyen vatandaşları selamladı. Yanlarına kadar giden Erdoğan, Ahmet Eraydın isimli vatandaşla bir süre sohbet etti. "Türkiye seninle gurur duyuyor" şeklinde slogan atarak sevgi gösterisinde bulunan kalabalığa teşekkür eden Başbakan'a, bir vatandaş da bir buket çiçek attı.

Reklam
Reklam

Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler, daha sonra apronda bekleyen Başbakanlık otobüsüne binerek, havaalanının 9. Ana Jet Üssü'nün nizamiye kapısından çıktı. Toplu açılış töreninin yapılacağı meydana Cengiz Topal Caddesi'nden otobüsle giden Erdoğan, belirli aralıklarla toplanan vatandaşların da sevgi gösterileriyle karşılaştı. Yol boyunca vatandaşları selamlayan ve çocuklara oyuncak dağıtan Başbakan Erdoğan'a, bir vatandaş da davul çalarak sevgi gösterisinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz