Başbakan Erdoğan, Başkan Şahin'e AK Parti Rozeti Taktı

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, AK Parti'ye katıldı.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, AK Parti'ye katıldı.

Başkan Şahin, AK Parti'nin TBMM'de yapılan grup toplantısında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın taktığı rozetle AK Parti'li oldu.

Şahin, törenin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, bunda sonra daha da yoğun bir çalışma içerisinde olacağını ifade etti.

Tosya'nın daha da gelişmesi için izzet ve ikbal gözetmeksizin vatandaşlarla el ele olacağını aktaran Şahin, "İnşallah ilçemizi daha da ilerilere taşıyacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Törene, Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Gökhan Gülşen, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik, Merkez İlçe Başkanı Avukat Feridun Öztürk ve AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç katıldı.

Muhabir: Mehmet Ulusoylar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz