Başbakan Erdoğan, Cengiz Topel Havalimanı'na Indi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'daki programına katılmak için saat 13.10'da Kocaeli'ne geldi. Özel uçak Ana...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'daki programına katılmak için saat 13.10'da Kocaeli'ne geldi.

Özel uçak Ana ile Cengiz Topel Havalimanı'na gelen Erdoğan'ı, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ve diğer ilgililer karşıladı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala da Başbakan Erdoğan'la Kocaeli'ne geldi. Erdoğan'ın gelişi sırasında güvenlik önlemi üst seviyeye çıkartıldı.
Bir helikopterde, havalimanının üzerinde sürekli uçtu.

Reklam
Reklam

Başbakan Erdoğan'ın havalimanında karşılanması sırasında basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmedi. Erdoğan, daha sonra Türkiye'nin ilk özgün ana muharebe tankı 'Altay'ın prototip tanıtım törenine katılmak üzere otoyolu kullanarak Sakarya'ya hareket etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz