Başbakan Erdoğan Gençleri Arayacak

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın yapacağı, "Başbakana Mektup Vizyon 2023" projesinde başbakana mektup yazan...

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın yapacağı, "Başbakana Mektup Vizyon 2023" projesinde başbakana mektup yazan ve mektubunda fikri beğenilen 3 genç, bizzat Başbakan Erdoğan tarafından telefonla aranacak.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, gençlik kollarının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yeni başlattıkları “Başbakana Mektup Vizyon 2023” adlı projeyi tanıtan Yusuf Akın, “12 ilçemizde açacağımız stantlarda her hafta bir ilçede kalarak üç ay projemizi yürüteceğiz. Proje kapsamında gençlerin 2023 Türkiye'sine dair hedefleri neler onları bir bir toplayacağız. Daha sonra bu mektupları genel merkez halkla ilişkiler başkanlığımıza göndereceğiz. Her mektup değerlendirildikten sonra başbakanımız tarafından cevaplanarak, başbakanımızın imzasıyla gönderilecek” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından değerlendirilen mektupların Başbakan Recep Tayyip Erdoğana iletileceğini anlatan Akın, şöyle konuştu: “Değerlendirme aşamasından sonra fikri anlamda ve proje olarak duygun bulunan mektuplar gençlik kolları başkanımız Zafer Çubukçu ile başbakanımıza göndereceğiz. Kocaeliden en az üç kişinin Başbakanımız tarafından aranmasını sağlayacağız. Bu projeyle amacımız Kocaelinin 2013 hedeflerinde söz sahibi olmasıdır. Projemiz için ilk standımızı Karamürselde 10-11 Kasım tarihlerinde açacağız.”

Gençlere yönelik “Gençsen Bil Bakalım” adlı bir bilgi yarışması düzenleyeceklerini de söyleyen Yusuf Akın, sözlerini şöyle sürdürdü: “15 Kasımda Çayırovada Gebze, Dilovası ve Darıca'nın, 21 Kasımda Körfezde Kandıra, Derince ve İzmitin, 23 Kasımda Başiskele`de Gölcük, Karamürsel ve Kartepe ilçelerinin yarışması yapılacak. Her yarışmada iki ilçe finale çıkacak. Finalde yarışan ve birinci olan ilçeye sürpriz hediyeler verilecek.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz