Başbakan Erdoğan hemşehrileri ile bayramlaştı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı'nı geçirmek üzere dün gece geldiği baba ocağı Rize'nin Güneysu...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı'nı geçirmek üzere dün gece geldiği baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesi Merkez Mahallesi'ndeki evinden çıktı. Makam aracıyla ilçe merkezine gelen Erdoğan, burada kendisini bekleyenlerle tek tek bayramlaştı.
Gürcistan Mağdurları Derneği Başkanı Nuriye Kaputoğlu, burada Erdoğan'a çiçek verdi. Gürcistan'daki tutukluların serbest bırakılmasına sağladığı katkıdan dolayı teşekkür etti. Kaputoğlu, bu ülkedeki diğer tutukluların serbest bırakılması için de Erdoğan'dan yardım istedi.
Vatandaşların sorunlarını dinleyen Erdoğan, çocuklara oyuncak hediye etti, bir bebeği kucağına alarak sevdi.
Bu arada, Güneysu Merkez Camisi'nin karşısındaki bir binaya AK Parti Güneysu Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından "Güneysu'nun gururu Recep Emice, yürüdüğün yolda seninleyiz. Yeğenlerin" yazılı pankart asıldı.
Başbakan Erdoğan, şehir merkezinde kurulan bayramlaşma çadırında vatandaşlarla bayramlaşmaya devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz