Başbakan Erdoğan İzmir'de

İZMİR (AA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden bazı maden işçilerinin yakınlarıyla görüştü.

İZMİR - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden bazı maden işçilerinin yakınlarıyla görüştü. Erdoğan, İzmir'in Seferihisar ilçesinde Efes-2014 Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatını izledikten sonra eşi Emine Erdoğan ile helikopterle Kınık Belediyespor Tesisleri'ndeki futbol sahasına geldi. Burada İzmir Valisi Mustafa Toprak, AK Parti Milletvekili Binali Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve öteki ilgililer tarafından karşılanan Erdoğan, daha sonra Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden bazı işçilerin aileleriyle Kınık Öğretmenevi'nde bir araya geldi. Basına kapalı toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar da katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: