Başbakan Erdoğan Malatya'ya Gelecek

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Önümüzdeki 30 Mart yerel seçimleri öncesi, Başbakanımız, inşallah 6 Mart günü Malatyamızda olacak" dedi. 

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Önümüzdeki 30 Mart yerel seçimleri öncesi, Başbakanımız, inşallah 6 Mart günü Malatyamızda olacak" dedi. Şahin, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlere dikkat çekerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu çalışmalar kapsamında Malatya'ya geleceğini söyledi. Şahin, "Önümüzdeki 30 Mart yerel seçimleri öncesi, Başbakanımız, inşallah 6 Mart günü Malatyamızda olacak. Eğer bir tarih değişikliği olmazsa, inşallah Başbakanımızı çok ciddi bir katılımla, destekle Malatyamızda misafir edeceğiz. 30 Mart seçimleri öncesi elimizden geldiğince bu çalışmaları yapacağız" dedi. Şahin, bu ülkede Alevi'siyle, Sünni'siyle, Türk'üyle, Kürt'üyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle, hangi kesimden, etnik kökenden olursa olsun, herkesi kucaklayan bir partinin mensupları olduklarını belirtti. Son aylarda yaşananlara değinen Şahin, tarihe bakıldığı zaman ülkenin parlak dönemlerinde, sürekli önünün kesilmeye çalışıldığını belirterek, "Allah'a hamd olsun, biz bunların hiçbirine prim vermeyecek şekilde yine doğru bildiğimizi, hak bildiğimizi, halkın yanında ifa etmeye çalıştık. Vatandaşımızın desteği bizimle olduğu sürece, vatandaşın duasını hak ettiğimiz sürece, hiçbir eylem ve söylem bizlerde en ufak bir sarsıntıya meydan vermeyecektir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: