Başbakan Erdoğan Manisa'ya Geliyor

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Eylül günü Manisa’ya...

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Eylül günü Manisa’ya geleceğini söyledi.

İl Başkanı Murat Baybatur, 17 Eylül Pazartesi günü Manisa’ya gelecek Başbakan Erdoğan’ın Turgutlu’da bir dizi açılışlar yapacağını kaydetti. Manisalıları, gerçekleştirilecek programlara davet eden Baybatur, dünya liderine yakışan bir karşılamanın yapılacağını söyledi. Baybatur, Başbakan Erdoğan’ın 300 yataklı Turgutlu Devlet Hastanesi, Turgutlu Belediyesi ve Hayırsever iş adamı Sedat Özcan’ın ortaklaşa yaptırdığı 320 öğrenci kapasiteli yurdun açılışı ile Orka Üzüm İşletmeleri’nin yeni tesislerinin açılışlarını yapacağını belirtti. Özel sektöre ait fabrikaların yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarına ait yatırımlarının açılışının yapılacağını da ifade eden AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Başbakan Erdoğan’ın daha öncede Manisa’da açılışlar yaptığını hatırlattı. Baybatur, önceki açılışlarda Başbakan Erdoğan’nın Manisa’yı dünyaya örnek gösterdiğini hatırlatarak Manisa’nın dünyaya örnek bir marka şehir olmaya yolunda önemli adımlar attığını da sözlerine ekledi. Baybatur açıklamalarına şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

“Başbakanımız dünya liderimiz, Türk Milleti’nin gururu Manisa’da açılışlar yapmak üzere şehrimize geliyor. Başbakanımızı ağırlamaktan son derece sevinçliyiz ve guruluyuz. Tüm Manisalıları hemşerilerimizi açılışlara bekliyorum. Dünya liderine yakışan bir karşılama yapacağız. Başbakanımızın Manisa’ya ayrı bir sevgisi ve muhabbeti vardır. Daha önce Manisa’da yaptığı açılış törenlerinde Manisa’yı dünyaya örnek göstermişti. Dünyada ekonomik krizin yaşandığı dönemlerde Manisa’da fabrika açılışları yaparak binlerce insanın istihdam edilmesi sağlanmıştı. Dünya hala ekonomik dar boğazda bulunurken ülkemizde yatırımlar durmuyor. Her gün yeni bir tesis açılıyor her gün yeni temeller atılıyor. Dünya bizi gıpta ile izliyor. Allahın izniyle 17 Eylül Pazartesi günü Dünya lideri başbakanımız Manisa’ya gelecek, büyük bir coşku ile karşılayacağız. Başbakanımız Manisa’da 300 yataklı Turgutlu Devlet Hastanesi, Turgutlu Belediyesi ve Hayırsever iş adamı Sedat Özcan’ın ortaklaşa yaptırdığı 320 öğrenci kapasiteli yurdun açılışını yapacaklardır.Tüm Manisalıları açılış törenlerine bekliyorum. 17 Eylül Pazartesi günü Turgutlu’da yapılacak olan açılışlarımız Manisa’yı bir kez daha dünyaya tanıtma fırsatı olacaktır. Dünya ekonomik krizle boğuşurken Manisa’da yapılan yatırımlar ve açılışlar dünyaya örnek olacaktır.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz