Başbakan Erdoğan: Ne söz veriyorsak bilesiniz ki yerine getireceğiz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti hükümeti olarak vatandaşa verdikleri bütün sözlerini yerine getirdiklerini ve...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti hükümeti olarak vatandaşa verdikleri bütün sözlerini yerine getirdiklerini ve getirmeye devam edeceklerini söyledi.
Başbakan Erdoğan, Kayseri’deki ziyaret programlarının sonuncusunu partisinin il teşkilatına yaptı.
Partiye gelişinde vatandaşlar tarafından sloganlarla karşılanan Erdoğan, parti binasının balkonuna çıkarak vatandaşı selamladı. Erdoğan, buradan vatandaşa hitaben kısa bir konuşma yaptı.
Bazı temel atma ile açılış törenlerine katılmak ve ziyaretlerde bulunmak için Kayseri’ye geldiğini anımsatan Erdoğan, Kayseri'ye yapılan yatırımları anlatarak, Erciyes Dağı'nda yapımı süren Kış Turizm Merkeziyle şehrin turizmde de etkin bir merkez haline geleceğini söyledi.
Başbakan Erdoğan, "Kış turizmi, Kapadokya, Selçuklu ve Osmanlı'dan kalma bütün eserlerin bulunduğu, zengin, dolu dolu bir şehrimiz olan Kayseri, dünyada daha da fark edilir hale gelecek. O bakımdan bu süreci çok önemsiyoruz. Kayseri, tarihinde olduğu gibi ilim, bilim yuvası, şehri ve kenti olacak." diye konuştu.
Erdoğan, Kayseri’de tarihi bir gün yaşadıklarını ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Bugün önemli bir adım daha attık. O da 750 milyona mal olacak şehir hastanesinin temelini attık. Biliyorsunuz, partimizin önemli projelerinden bir tanesi bu şehir hastaneleri silsilesinin ilkinin temelini Kayseri'de attık. İnşallah 2014 yerel seçimlerinden önce açılışını yapacağız. Bu hastanede sağlıkta ileri teknolojinin gereği olan her şeyi bulacaksınız. Buralardan hizmet alan insanımız, ‘bana artık devletim değer veriyor’ diyecek. ‘Artık ben aradığımı burada buluyorum’ diyecek.
Bununla birlikte inşallah Kayseri farklı bir çekim merkezi haline gelecek. Yine bugün raylı sistemde 250 milyona mal olacak olan yeni bir hattın, Üniversite-Talas hattının temelini de attık. Size yakışan bu. Kayseri'de 3 tane üniversite kurduk, yaklaşık 150 milyona mal olan okullar açtık. Kayseri aslına dönüyor, Kayseri yeniden tarihine dönüyor. Bir bilim merkezi oluyor."
AK Parti olarak iktidara geldikleri günden bu yana ne söz vermişse yerine getirmeye gayret gösterdiklerini anlatan Erdoğan, "Bundan sonra da ne söz veriyorsak, bilesiniz ki yerine getireceğiz. Çünkü biz ne aldatan olacağız ne de aldanan olacağız. Biz sizlerin hizmetkarıyız ve bu yolda hizmetlerimize devam edeceğiz." dedi.
Başbakan Erdoğan, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi de makamlarında ziyaret etti.
Erdoğan'ın ziyaretlerine, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut ve milletvekilleri de eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz