Başbakan Erdoğan, Nova Park Alışveriş Merkezinin Açılışını Yaptı

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Kızıltepe mitinginin ardından bir genç kızın atkısını ısrarla istemesi üzerine kendi...

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Kızıltepe mitinginin ardından bir genç kızın atkısını ısrarla istemesi üzerine kendi atkısını çıkartarak kızın boynuna taktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızıltepedeki mitingin bitmesinin ardından mitinge katılan kalabalığa yaklaşarak vatandaşlarla tokalaştı. Başbakan Erdoğan’ın yayına yaklaşmayı başaran Seher Kahraman isimli bir genç kız, ısrarla Başbakan’dan atkısını istedi. Kız ısrar edince Başbakan Erdoğan da atkısını çıkartarak Seher Kahraman’a hediye etti. Başbakan Erdoğan daha sonra Kızıltepe Mardin karayolu üzerinde yapılan Nova Park alışveriş merkezinin açılışına katıldı. Açılış kurdelesini kesen Erdoğan dünyanın en uzun adamı olarak bilinen Sultan Köse ile tokalaşarak muhabbet etti. Açılışın ardından bu kez Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ’ın kardeşi Süleyman Akdağ’ın oğlu Selman Akdağ’ın düğününe katıldı. Düğünde nikah şahitliği yapan Başbakan Erdoğan daha sonra Ankara’ya gitmek üzere kentten ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz