Başbakan Erdoğan, Sağlığına Kavuşan Genç Kız İle Görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan’dan yardım isteyen ve daha sonrasında sağlığına kavuşan 20...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan’dan yardım isteyen ve daha sonrasında sağlığına kavuşan 20 yaşındaki Cansu Bekmez ve ailesiyle Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde görüştü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Birleşik Arap Emirlikleri’ne hareketinden önce Atatürk Havalimanı Devlet Konukevinde yaptığı basın açıklamasının ardından, Emine Erdoğan’dan dişleri için yardım isteyen 20 yaşındaki engelli Cansu Bekmez ile buluştu. Başbakan Erdoğan, basın toplantısının ardından eşi Emine Erdoğan'ın isteği, Fatih Belediyesi'nin desteğiyle çene kemiğine kavuşan Cansu Bekmez ve ailesiyle kısa bir süre görüştü. Kalçasından yapılan kemik nakliyle dişlerinin takılacağı çene kemiğine kavuşan ve implantları takılarak sağlıklı dişlere sahip olan Bekmez ve ailesi, bir süre Başbakan Erdoğan ve Emine Erdoğan ile sohbet etti. Bekmez ve ailesi Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile birlikte aile ile fotoğraf çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: