Başbakan Erdoğan, Selçuklu Belediyesi'nin Hizmet Binasını Açtı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Selçuklu Belediyesi'nin yeni hizmet binasının resmi açılışını gerçekleştirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Selçuklu Belediyesi'nin yeni hizmet binasının resmi açılışını gerçekleştirdi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti İl Kongresi'ne katıldıktan sonra Selçuklu Belediyesi yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Düzenlenen açılış töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, "Selçuklu Belediyemizin bu yeni hizmet binasını, ismiyle müsemma bir mimariye sahip, Selçuklu mimarisinin güzel bir örneğini, numunesini hizmet binası olarak görmekten duyduğum mutluluğu özellikle ifade ediyorum. Değerli başkanımız Uğur İbrahim Bey'i huzurlarınızda kutluyor, tebrik ediyorum. Ve yapımında emeği geçen mimarından mühendisine, işçisine kadar, yüklenici firmayı tebrik ediyorum. Daha nice kibrit kutuları değil de, Selçuklu başşehri Konya'yı, bizim Selçuklu mimarisi ile donatmamızın gereğini ifade etmek istiyorum. Burada tabii belediye başkanlarıma da bu uyarıyı yapmak istiyorum. Onayları verirken buna dikkat ederlerse, çok daha isabetli olur diye düşünüyorum. Şimdi şu mimarideki güzellikle, kibrit kutularındaki güzellik aynı değil, çok farklı. Tabi birileri bana kızacak ama ben olması gerekeni söyleyeyim diyorum.

Reklam
Reklam

Çünkü bu işin mücadelesini vermemiz lazım, ona göre. Çünkü bizim mimari noktada bir kültürümüz var. Bunu geçmişten geleceğe taşımak durumundayız. Bunu başarmak durumundayız diye düşünüyorum. Bizler taklit eden değil de, taklit edilen olursak, çok daha güçlü oluruz diye düşünüyorum. Bu vesileyle tekrar başkanımızı, tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum. Selçuklu ilçemize, Konya'mıza hayırlı olsun diyoruz" dedi.

Kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Selçuklu Belediyesi hizmet binasını gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: