Başbakan Erdoğan, Tahmazoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'de geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na taziye...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'de geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.
Öğle saatlerinde eşiyle birlikte Gaziantep’e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, M. Ali Tahmazoğlu Cami’inde kıldığı Cuma namazının ardından Şahinbey Belediyesi Karataş Kültür Merkezi’ndeki taziye evine gelerek Başkan Tahmazoğlu’na taziyelerini bildirdi.
Bir süre taziye evinde kalan Başbakan ve eşi, Nihayet Tahmazoğlu için okunan Kuran’ı dinleyerek, yapılan duaya iştirak etti. Taziye ziyareti ardından Taziye evini de içinde barındıran Karataş Kültür Merkezi’ni gezen Başbakan ve eşi, Kültür Merkezi’nde bulun spor salonu, bilgisayar sınıfı, ana sınıfı, takı tasarım ve kuran kurslarını gezerek bilgi aldı. Kültür merkezinin mimarisinden ve verilen hizmetlerden övgüyle bahseden Başbakan Erdoğan, bu hizmeti Gaziantep halkına veren Başkan Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür etti.
Başbakanla birlikte taziyeye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Tarım ve Köy işleri Bakanı Mehdi Eker, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Çelik, Abdülkadir Aksu ve Hüseyin Tanrıverdi ve Gaziantep milletvekilleri de katıldı.
Bu arada Başbakan’ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Gaziantep’e özgü el işi dantel ve nakışları yakından inceledi. Emine Erdoğan Antep işi el işlemelerini çok beğendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz